Hirdetés

Önálló Hulk és Doctor Strange filmek

|

Sok pletyka és találgatás volt már arról, hogy a Marvel 3. fázisának filmjei között helyet kap Hulk és Doctor Strange. Most Kevin Feige ezekről is beszélt.

Hirdetés

Feige szerint még nincs konkrétan tervben egy szóló Hulk mozi, de már beszélnek róla, és szívesen tartja meg Mark Ruffalót a szerepben. Doctor Strange várhatóan kiemelt szerepet kap a stúdiónál és ez lesz az első filmjük amiben bemutatnak "egy világot tele varázslattal". Kevin Feige így beszélt a Hulkról: "Az emberek azt mondták,Már így is van két film. Mi lesz ebből? Jossal az volt az egyik célunk, hogy A bosszúállókban ismét csináljunk egy király Hulkot." (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.