Hirdetés

Öngyilkos osztag 2 - újabb potenciális rendezővel nőtt a jelöltek sora

|

Mel Gibsont tartja mindenki a legnagyobb esélyesnek az Öngyilkos osztag második részének rendezésére, de azért akadnak még rajta kívül is jelöltek.

Hirdetés

A vegyes kritikákat kapott Öngyilkos osztag a mi tetszésünket se nyerte el, viszont a második rész kapcsán még mindig megvan a bizalmunk. A forgatókönyvíró után a rendezői székbe is jó lenne találni valakit. Az eddigi pletykák szerint Mel Gibson kaphatja meg a lehetőséget, ha hajlandó elvállalni, viszont ha nem képregényfilmekkel akar foglalkozni a jövőben, akkor akadnak más potenciális rendezők is.

Hirdetés

Jeff Sneider újságíró egy beszélgetés során említette meg, hogy Jaume Collet-Serra is ott lehet azon rendezők között, akiknek lehetőségük lesz elvállalni az Öngyilkos osztag 2-t. Az Éjszakai hajsza és A zátony rendezője így csatlakozott Ruben Fleischer, Daniel Espinosa és Jonathan Levine közé, akik már szóba kerültek a film kapcsán.

Ti melyik rendezőnek örülnétek leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.