Hirdetés

Öngyilkos osztag 2 - Mel Gibson szerint ez "még nincs eldöntve"

|

Gibson szerint tényleg megtörténtek a tárgyalások, de a rendezői szék még nem az övé.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt mindenkit meglepett a pletyka, miszerint Gibson az Öngyilkos osztag 2 rendezéséről tárgyal a Warner Bros. stúdióval. A rendezőjelölt most arra emlékeztet mindenkit, hogy még senki ne vegye ezt kész ténynek, mert ezek kizárólag csak beszélgetések voltak - legalábbis egyelőre. 

Hirdetés

Az Oscar-gála vörös szőnyegén Gibsont is meginterjúvolták a közeljövővel kapcsolatban, melynek témája volt az Öngyilkos osztag is. 

... nem tudom. Csak találkoztam pár emberrel, hogy átbeszéljük a sztori pontjait. Még nincs eldöntve semmi. Nagyon szeretek ötletelni a sztorin. Imádom ezt csinálni. Hátha ki tudunk hozni valami jót a történetből. Meglátjuk.

A fegyvertelen katona vetítésén úgy fogalmazott Gibson, hogy találkozása a Warner Bros. fejeseivel olyan volt neki, mint "egy első randi". A botrányoktól nem mentes Gibson kétes híre ellenére is az egyik legpotenciálisabb jelölt a sorban, melyben ott van még Jonathan Levine (Eleven testek) és Ruben Fleischer (Zombieland) is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.