Hirdetés

Öngyilkos osztag 2. – Mel Gibson lehet a rendező?

|

Pont az dirigálhatná le a Suicide Squad folytatását, aki leszólta a Batman Superman ellent?

Hirdetés

A Warner nagyban keresi a cseppet sem kedvező kritikai visszhangot kapott DC-mozija, az Öngyilkos osztag második részének rendezőjét.

Hirdetés

Eddig felmerültek olyan nevek, mint Ruben Fleischer (Zombieland), Daniel Espinosa (A 44. gyermek), és Jonathan Levine (Eleven testek). A gyártó azonban most egy újabb ember nevét dobta be a képzeletbeli kalapba: magát Mel Gibsont!

Állítólag a stúdió és Gibson megkezdte a tárgyalásokat a Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2. rendezéséről, amiről utóbbi úgy gondolja, hogy "közel állna hozzá" a feladat. Na mármost ez azért is érdekes, mert a színész-rendező korábban nem túl hízelgően nyilatkozott a DC-adaptációkról, és úgy általában a szuperhős-filmekről: a Batman Superman ellen című filmről konkrétan kijelentette, hogy "egy darab sz*r". Így nehéz elképzelni, hogy a nem sokkal jobb fogadtatást kapott Öngyilkos osztagban vajon mit láthatott meg Gibson, amiért komolyan elgondolkozott azon, hogy elvállalja a rendezői feladatokat a folytatásnál. Örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.