Hirdetés

Dunkirk - hát persze, hogy lesz Asylum verzió

|

A Sharknado szériáról és a nagyobb franchise-ok olcsóbb koppintásairól elhíresült Asylum nem kíméli Christopher Nolan második világháborús filmjét is és hamarosan piacra dobja az Operation Dunkirk című átdolgozását az "olyan rossz, hogy már jó" elvet követve.

Hirdetés

Christopher Nolan második világégésbe betekintést engedő rendezése, a Dunkirk nagyot szólt a kasszáknál és a kritikusoknál egyaránt és mint a legtöbb nagy premier kapcsán, úgy ehhez a műhöz is készült a fapados változatokat készítő Asylum stúdió egy kísérőfilmmel. 

Hirdetés

Az Operation Dunkirk rendezői székében az a Nick Lyon foglalt helyet, aki olyan örökbecsű darabokkal öregbítette már a hollywoodi álomgyár hírnevét (not), mint a Beowulf, a hős, A zombik lázadása, a Herkules: Feltámadás, a Csápok a mélyből és a Stormageddon, szóval kívülről fújja, hogy mitől indul be a Zs-kategória szerelmeseinek nyálelválasztása, pláne úgy, hogy a hasonló közegben mozgolódó Geoff Meed (Tökéletes katonák, Independents's Day) és Stephen Meier (5 Headed Shark Attack) "forgatókönyvéből" "dolgozhatott". Hasonlóan a koppintás alanyához, az Operation Dunkirk is a második világháborúban játszik, ám a sztori egészen más: egy csapat katonát követhetünk nyomon benne, akiknek náci uralta területeken kell átküzdeniük magukat, hogy megmentsenek egy tudóst, aki segíthet eldönteni a háborút. 

Az Operation Dunkirk augusztus 29-től lesz látható digitálisan. Ti bepróbáljátok majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.