Hirdetés

Ophelia Lovibond a Galaxis Őrzőiben

|

Chris Pratt, Michael Rooker és Dave Bautista után Ophelia Lovibond is csatlakozott a filmhez.

Hirdetés

A Gyűjtő hogyan "működne" az MFU-ban? Az első volt aki megjövendölte Thanost, aki várhatóan megjelenik a Galaxis Őrzőiben és a Bosszúállók 2-ben. A képregényekben Tivan megpróbálta "összegyűjteni" a Bosszúállókat is számos alkalommal.

Egyesek szerint Ophelia Lovibond valószínűleg Tivan lányát, Carina Walters fogja alakítani. Carina anyja (a Gyűjtő felesége) meghalt sok millió évvel ezelőtt - annak ellenére, hogy halhatatlan volt-, mert elvesztette az élni akarását. Ezek után gondolta úgy Tiran, hogy célja a gyűjtés legyen. Collector és Carina valószínűleges jelenléte még nagyobb hatással lehet a későbbikben, mert utat nyithat egy másik gonosz bemutatására, akinek a neve Korvac.

Korvac akkor született, amikor az eredeti Őrzők harcoltak a Badoon fajjal. Korvac elárulta az emberiséget és segített az idegen fajnak. Utazott már az időben, harcolt Dr.Strange-dzsel (Khm. a 3. fázisban kap majd külön filmet). Korvac egyszer felakarta robbantani a Naprendszerünket, Thor és az Őrzők legyőzték, ő pedig elmenekült egy másik dimenzióba. Így tehát van esély, hogy Korvac is valamelyik film (Galaxis Őrzői, Bosszúállók 2) lehetséges főellensége legyen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.