Hirdetés

Óriási 3D-s Star Wars aszfaltfestmény az Erzsébet téren

|

Hetven négyzetméteres 3D-s aszfaltfestmény készült az Erzsébet téren a Star Wars: A klónok háborúja legújabb évadjára. A kép a járókelők szeme láttára, közel harminchat órán keresztül készült.

Hirdetés

A sorozatról:

A Lucasfilm animációs sorozatának, a Star Wars: A klónok háborúja 4. évadjában új hősök születnek, ellenségek térnek vissza, és látványos tengeri csatákba csöppenhettünk.n A tét ezúttal az új trónörökös vezette Mon Calamari óceán-világ királysága, A bolygó két népe, az agresszív, polipszerű quarrenek és békés szomszédjaik, a mon calamarik közti instabil béke megdőlni látszik. A mindent átszövő hatalmi harc egyre több galaxist érint az univerzumban. Az érdekes képi megoldások és fantáziadús ötletek feszes tempójú, izgalmas történettel párosulnak.

A Star Wars: A klónok háborúja 4. évadja izgalmas kalandokat és lenyűgöző képi világot tartogat a Star Wars sorozat rajongói számára! Bemutató a Cartoon Networkön április 9.-étől, sugárzás hétköznaponként /Turner/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.