Hirdetés

Óriási 3D-s Star Wars aszfaltfestmény az Erzsébet téren

|

Hetven négyzetméteres 3D-s aszfaltfestmény készült az Erzsébet téren a Star Wars: A klónok háborúja legújabb évadjára. A kép a járókelők szeme láttára, közel harminchat órán keresztül készült.

Hirdetés

A Cartoon Networkön látható Star Wars: A klónok háborúja 4. évadjának indulása alkalmából hatalmas, összesen hetven négyzetméteres három dimenziós aszfaltfestmény készült az Erzsébet térre. A kép a közkedvelt animációs sorozat egy víz alatti jelenetét ábrázolja - a ’vizes tematika’ a sorozat egészére jellemző lesz; a jelenetek jelentős része a víz alatt játszódik. Ez a vizuális újdonság ihlette meg a magyar alkotókat, a Suppré-Neopaint alkotócsoportot is, akik az urban art népszerűsítésének jegyében számos graffiti fesztivált és street art kiállítást valósítottak meg – ők jegyzik többek közt a Nemzeti Színház tíz éves fennállására készült hatalmas falfestményt is. A Star Wars: A klónok háborúja aszfaltfestmény közel harminchat óra alatt készült a járókelők szeme láttára, a végeredmény a képen látható, kültéri festékkel készült három dimenziós alkotás, amely a tükörsima felületen a térhatás illúzióját kelti.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.