Hirdetés

Óriási mechanikus zombi fehér cápát ígér az új Sky Sharks előzetes

|

Kőkemény kihívóra talált a támadó ebolás dinoszaurusz.

Hirdetés

Korábban beszámoltunk már az Ebola Rexről, avagy a filmről, amiben egy ebolás dinoszaurusz támadásától retteghetünk. Ám egy percig sem szabad megfeledkeznünk a Sky Sharksról sem: halálos és vérszomjas robotcápák, zombik, nácik, nácizombik és gigantikus fehér cápa zombik - ezt mind, és még ennél is többet ígér az év egyik legelvetemültebb filmje.

Hirdetés

A Sky Sharks című egészen különleges horror-sci-fi már 2016 óta birizgálja az ínyencebb nézők ízlelőbimbóit, ám a film megjelenése egészen eddig váratott magára. A már-már romantikusan agyament produkció az idei FrightFest filmfesztiválon debütál majd, ennek örömére pedig egy vadonatúj előzetes is érkezett a teljesen elborult alkotáshoz.

A történet fejtegetését most szíves engedelmetekkel mellőznénk - a képsorok, úgy hisszük, magukért beszélnek. Az elegánsan repülő, mechanikus óriás fehér cápa zombi látványa minden, amire az elmúlt hónapok szinte teljesen mozi- és premiermentes időszakában csak vágyhattunk.

Ti mennyire kedvelitek az ilyen, teljesen elborult trash-filmeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.