Hirdetés

Előzetesen a támadó ebolás dinoszaurusz

|

Nem vicc, tényleg egy ebolás dínó támad ebben a már most fájdalmas filmben.

Hirdetés

Az Ebola Rex címre keresztelt szörnyfilm megkapta az első és igencsak kielégítő előzetesét. Azt hittük, az olyan alkotások után, mint a The VelociPastor, a 5G Zombies, a Corona Zombies vagy éppen a Zombi sztriptíz, nem tudnak lejjebb adni színvonalban az alkotók és a nézők - de a minap megjelent az Ebola Rex kedvcsinálója. Mit lehetne mondani egy olyan filmről, amiben az Ebola-vírussal fertőzött dinoszaurusz megtámadja az embereket, akik Windows Movie Maker hangeffektes fegyverekkel veszi fel ellene a harcot?

Hirdetés

A történet szerint (mert igen, ilyen is van az Ebola Rexben, bármennyire is meglepő) éppen a "Dino Lives Matter" kampány folyik a Földön, amikor is tudósok beinjekciózzák az Ebola-vírust egy T-rexbe. Ami ugye elszabadul. Az előzetesen pedig tökéletesen látni, ahogy az alkotók vagy egy felfújható dinójelmezt, vagy a Birdemic-filmsorozatot megszégyenítő számítógépes technológiát alkalmazták a vírusos őshüllő megalkotásakor. Az ilyen és ehhez hasonló munkákat látva a kevésbé jól sikerült szörny- vagy horrorfilmek sokkal inkább felértékelődnek az emberek szemében. 

Az Ebola Rex idén szeptember 1-től lesz elérhető VOD-on - de ami a leginkább demotiváló, hogy az ebolás T-rex filmje hamarabb lesz látható sok országban, mint Christopher Nolan új rendezése, a Tenet. Ti tesztek azért vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.