Hirdetés

Óriásszörnyes tévésorozat érkezik a John Wick rendezőjétől

|

A Project Nemesisszel Chad Stahelski talán a kaijukból is tud újat mutatni.

Hirdetés

Igazán össze kell kapnia magát annak a szónoknak, aki az új Godzilla-filmeket akarná eladni a laikus nézőközönségnek, hiszen bár a filmeknek akadt egy-két jó pillanata, azért egyiket sem helyeznénk a kimagasló alkotások polcára. Most azonban talán végre olyan mozgóképes anyagot kaphatunk, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.

Hirdetés

Chad Stahelski, a John Wick széria társrendezője ugyanis rendezői és executive produceri szerepköröket is elvállalt a Sony TV and Original Film által fejlesztett Project Nemesis sorozatban. A történet Jeremy Robinson Nemesis Saga könyvein fog alapulni, melyben az író a görög mitológiát keverte össze a kaiju, azaz az óriásszörnyek zsánerével. Ebben Maigo, egy brutálisan meggyilkolt lány DNS-ét a görög bosszúisten, Nemesis DNS-ével mixelik össze, ami egy bosszúszomjas óriásszörnyet eredményez, ami az USA keleti partjait fenyegeti.

Robinson regényeinek már eleve megvan a maga rajongótábora, de Stahelski érkezése abszolút hab a tortán. A rendező jelenléte máris azzal kecsegtet, hogy talán az akciófilmek után az óriásszörnyes műfajba is képes lesz új életet lehelni. Ti olvastátok esetleg a forrásként szolgáló regényeket? Szerintetek működhet Stahelskivel a formula?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.