Hirdetés

Oroszlánkirály ismét, 3D-ben

|

A Disney már gőzerővel dolgozik azon, hogy több régről ismert és szeretett mesét a legújabb 3D-s technológiába költöztessen át, többek között az Oroszlánkirályt is.

Hirdetés

Az Empire magazin megkereste a Disney stúdiót azon ügyben, hogy meséljenek a legújabb projektjeikrúl egy keveset, mikre várakozhatunk a közeljövőben.

A cég az újság rendelkezésére bocsátotta Don Hahn producer urat, aki készségesen válaszolgatott is a feltett kérdésekre, és többek között elárulta, hogy az Oroszlánkirályt, a Szépség és a Szörnyeteget, valamint a Roger Nyúl a pácban-t is felakarják éleszteni 3D-s köntösben. Hahn szerint az átalakulás igen látványos és élvezetes lesz, a technológia óriási, az elkészült projektek láttán pedig könnyed sóhaj hagyja majd el ajkainkat.

Arra is kitért mondandójában, hogy a Disney már javában dolgozik a Szépség és a szörnyeteg 3D-s konverzióján, amely lehetséges, hogy még az idén a mozikba köt ki. Hahn rajongását fejezte ki a filmmel kapcsolatban, látott is már pár próba felvételt az újra dolgozott verzióból, és szerinte egyenesen fantasztikusan néz ki.

Ti mit gondoltok róla, kell nekünk ez az újragondolás, a 3D-s köntös? Hiszen alapjában véve ezek gyermekkorunk meghatározó meséi... Mit fűznétek hozzá?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.