Hirdetés

Oscar 2011: a legjobb színésznő díj jelöltjei

|

Nem csupán a filmes kategóriákat, de az azokban szereplőket is megmérettetésnek vetik alá a 2011-es Oscar díjátadó gálán, ezúttal az derül ki, hogy ki lehet esélyes a legjobb színésznő címre.

Hirdetés

Anette Bening - The Kids Are All Right / Esély a díjra: virágzó, úgy tűnik, hogy talán végre szerencséje lehet. Egy-egy média eltökélt szándéka egyébként, hogy szívből kampányol a hölgynek.

Halle Berry - Frankie & Alice / Esély a díjra: Már kapott egy arany szobrocskát, és bár néha képes meglepő fordulatokat produkálni, ez a film túl kicsi ahhoz, hogy egy újabbat érjen.

Anne Hathaway - Szerelem és más drogok / Esély a díjra: a komédia műfaja ritkán hordoz magán világsikert, de itt jócskán vannak drámai jelenetek is. Szintén érdekes befutó lehet, de az esélyeit latolgatva nem mernénk messzi következtetéseket levonni, bizonytalan.

Sally Hawkins - Made in Dagenham / Esély a díjra: Fantasztikus színésznő, de valószínűleg nem neki kedvez Oscar ez évben sem.

Nicole Kidman - Rabbit Hole / Esély a díjra: A színésznő újra visszatér a köztudatba, és akár még a szoborral is szemezhet, a filmben nyújtott drámai játéka elengedő lehet a zsűrinek.

Diane Lane - Secretariat / Esély a díjra: Valószínűleg ebben az évben nem lesz szerencséje, még az egyébként remek film ellenére sem. Egy idősebb, felnőtt közösségnek szól, ami nem lesz elég a szoborhoz.

Jennifer Lawrence - Winters Bone / Esély a díjra: Esélyei a győzelemre elég karcsúak, de ne írjuk le még teljesen, okozhat meglepetéseket.

Lesley Manville - Another Year / Esély a díjra: Annak ellenére, hogy néhány blogger próbálja minden erővel támogatni őt, inkább rontják a helyzetet, mint sem javítanák. Jól áll neki a filmben alakított karakter, és a stílus is, mindent a szavazatok döntenek el...

Julianne Moore - The Kisd Are All Right / Esély a díjra: Annak ellenére, hogy lassan Moore ideje is lejár, üde színfoltja a versenynek, esélye is lehet a díjra.

Carey Mulligan - Never Let Me Go / Esély a díjra: A film korai bukása valószínűleg magával rántja majd őt is.

Gwyneth Paltrow - Country Strong / Esély a díjra: A kevésbé kedvelt vígjáték/musical kategóriában található filmje, ezért némileg megölte esélyeit a stílus, de van még remény.

Natalie Portman - Black Swan / Esély a díjra: Valószínűleg alul marad majd, ha csak nem alakul máshogy a nézők véleménye februárig.

Noomi Rapace - The Girl With The Dragon Tattoo / Esély a díjra: Nem valószínű, idegen nyelvű színésznők viszonylag ritkán kapnak jelölést, annak ellenére, hogy Cotillard és Begnini nyert a közelmúltban.

Hilary Swank - Conviction / Esély a díjra: Nem úgy tűnik, hogy megismételheti a Millió dolláros bébi sikerét.

Tilda Swinton - I am Love / Esély a díjra: Meglepetés jelölt lehet, esélyesként indulva.

Naomi Watts - Fair Game / Esély a díjra: Sorban áll érte...

Michelle Williams - Blue Valentine / Esély a díjra: A korábbi filmjei segítettek neki bejutni a köztudatba, de a jelenlegi valószínűleg nem lesz elég a sikerhez. Talán legközelebb...

 

Legközelebb a legjobb színész díjra esélyeseket hírdetjük ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.