Hirdetés

Oscar 2013 – A nyertesek + egy menthetetlenül öreg díjátadó kritikája

|

Eltelt egy újabb év, az Akadémia pedig ismét bebizonyította, hogy nem hiába ostorozzák annyian. Viszont legalább „igazságosan” elosztotta a díjakat, továbbá ez a kétszeresen díjazottak estéje is volt.

Hirdetés

Véget ért a 85. Oscar-díjátadó, amiről azt lehetne mondani, hogy kellemesen középszerű volt. A kellemes részek közé tartozik a Family Guy atyjának, Seth MacFarlane-nek a házigazda titulusa, aki szépen odamondogatott az Akadémiának, például a mellekről való énekléssel, vagy egy Lincoln-os poénnal. Ugyanakkor Macfarlane így is takaréklángon égett, és majd negyedórás belépője egyrészt jól jellemzi a humorát (túlnyújtott egy poént), másrészt magát a gálát, ami hosszú volt és dagályos, pláne a korábban díjazott musical betétek beemelésével, miközben a Moulin Rouge vagy a Hajlakk legalább némi show-t garantálhatott volna.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.