Hirdetés

Tíz film maradt a 2017-es Oscar legjobb vizuális effektek kategóriájában

|

Egyre jobban szűkül azoknak a filmeknek a száma, amelyek közül kiválasztják januárban a legjobb vizuális effektek kategória jelöltjeit. Már csak tíz maradt.

Hirdetés

December elején még húsz filmet tartalmazott az azóta leredukált névsor, amelyből a következő Oscar-díjátadón kiválasztják a legjobb vizuális effektek tulajdonosát.

Hirdetés

Olyan filmek estek ki az esélyesek közül, mint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, a Deadpool és az Alice Tükörországban, de a tíz megmaradt név megérdemli a részvételt: 

- A barátságos óriás
- A dzsungel könyve
- Amerika Kapitány: Polgárháború
- Doctor Strange
- Érkezés
- Kubo és a varázshúrok
- Legendás állatok és megfigyelésük
- Mélytengeri pokol
- Utazók
- Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

A jelöltek listáját január 24-én jelentik be, majd február 26-án kerül megrendezésre a 89. Oscar-gála, melynek műsorvezetője Jimmy Kimmel lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.