Hirdetés

Íme a 2017-es Oscar legjobb vizuális effektek kategóriájának esélyesei

|

Noha a következő Oscar-díjátadó jelöltjeit csak január végén hirdetik ki, az egyes kategória esélyesei sorra bukkannak fel. Ezúttal a "legjobb vizuális effektek" került sorra.

Hirdetés

Az animációs esélyeseket már átfuthattátok november közepén, azonban most az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája bejelentette azt is, hogy mely filmek közül választják majd ki a jelölteket a "Legjobb vizuális effektek" szekcióban. 

Hirdetés

Mint minden évben, úgy a február 26-án megrendezésre kerülő 89. Oscar-gála esetében is a legnagyobb blockbusterek versenyeznek majd egymással ezen a területen (elvégre ezek az alkotások mennek rá legfőképpen a látványra), azonban bőven akad közöttük nem kifejezetten látványfilm is, elég csak az Érkezésre vagy éppen a Sully-ra gondolni. Természetesen a felhozatalból nem maradhattak ki a legnagyobb kasszarobbantók, így ott van a listán a Doctor Strange, a Deadpool és a Legendás állatok és megfigyelésük is, valamint két olyan mozi, amit nálunk még nem mutattak be (Zsivány Egyes, Utazók). Máris mutatjuk a listát, a továbbjutókat január 24-én jelentik majd be: 

- A barátságos óriás
- A dzsungel könyve
- A Függetlenség Napja: Feltámadás
- Alice Tükörországban
- Amerika Kapitány: Polgárháború
- Batman Superman ellen: Az igazság hajnala
- Deadpool
- Doctor Strange
- Érkezés
- Kubo és a varázshúrok
- Legendás állatok és megfigyelésük
- Mélytengeri pokol
- Star Trek: Mindenen túl
- Suicide Squad: Öngyilkos osztag
- Sully - Csoda a Hudson folyón
- Utazók
- Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
- Warcraft: A kezdetek
- X-Men: Apokalipszis
- Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

Ti mely filmeket választanátok a Legjobb vizuális effektek kategória jelöltjei közé?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.