Hirdetés

Oscar-díjakat adnak át a Bosszúállók sztárjai

|

Felfedték az Oscart prezentáló színészek és színésznők listájának első szeletét.

Hirdetés

Az Oscar-gála idén rendhagyó módon házigazda nélkül kerül megrendezésre, viszont a szobrocskákat továbbra is a filmszakma ismert alakjai fogják átadni a győzteseknek. Most fény derült azon színészek kilétére (legalábbis egy részére), akik biztosan fognak Oscar-díjakat kiosztani az eseményen. Ezzel együtt egy korábbi pletyka is beigazolódott, miszerint a Bosszúállók tagjai közül is válogat az Akadémia.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum szereplői közül Chris Evans (Amerika Kapitány), Brie Larson (Marvel Kapitány) és Tessa Tompson (Valkyrie) adnak majd át díjakat jelen állás szerint. Rajtuk kívül Awkwafina, Daniel Craig, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron és Constance Wu képvislek a prezentálók táborát.

Az Akadémiát vezető Dawn Hudson "meghatározó pillanatnak" nevezte ezt az Oscar történetében. Hudson elmondása szerint az idei Oscar-gála igyekszik megtartani az esemény hagyományait, miközben próbál valami olyasmivé kinőni, ami világszinten is közelebb áll a közönségükhöz. A show producerei így nyilatkoztak az Oscarról:

"Az Oscar-jelöltek óriási nemzetközi figyelmet tudhatnak magukénak, amit az elbűvölő történeteikkel, eredményeikkel és a színészek játékával vívtak ki. Szeretnénk, ha a közönség újra átélhetné azokat a pillanatokat, amik megindították őket. A filmek szeretetének az ünnepe ez."

A 91. Oscar-gála február 24-én kerül megrendezésre a hollywoodi Dolby Filmszínházban. Az eseményig természetesen még több prezentálóról fog lehullani a lepel, így minden esély megvan rá, hogy további szuperhősök álljanak a színpadra. Az idei Oscar-jelölteket ezen a linken találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.