Hirdetés

Oscar Isaac sejtelmes utalást tett a Holdlovag második évada kapcsán

|

Az első évad stáblistás jelenetét illene is folytatni.

Hirdetés

Május legelején ért véget a Holdlovag első, hatrészes epizódjából álló évada, amely többek között Magyarországon is forgott 2021-ben. Oscar Isaac páratlan alakítást nyújtott a disszociatív személyiségzavarral küzdő, meggyötört hős szerepében, csettintésre váltva a két merőben eltérő személyiség, Marc és Steven között. Az első évad ugyan egy viszonylag kerek egész történetet mesélt el, viszont volt ott egy bizonyos harmadik alter is Jake Lockley személyében, aki olykor-olykor feltűnt és jó lenne megismerni az ő történetét is. Ugyan a San Diego-i Comic-Conon nem esett egy szó sem Holdlovag jövőjét illetően a számtalan közelgő projekt tengerében, most úgy néz ki, maga a főszereplő színész és a rendező, Mohamed Diab ejtettek el egy kis infómorzsát.

Hirdetés

Egy hölgy, akit Tik-Tokon hayaattiaaa névvel találhattok meg, egy kaióri hajókázáson kapta el a két úriembert, feléjük szegezve az égető kérdést, miszerint várható-e második évad a sorozathoz.

@hayaattiaaa Since y’all have been asking #oscarisaac #mohameddiab #moonknight ♬ original sound - haya

hayaattiaaa: "A kérdés, amit mindenki foglalkoztat, hogy lesz-e második évad...?"

Diab: "Mármint Holdlovagnak?"

Isaac: "Ugyan mi másért lennénk Kairóban?"

Habár ugyan a kis színjáték a rendező és a színész között távol áll bármiféle hivatalos megerősítéstől, mindenesetre mindenképp biztató jelek a sorozat és a karakter rajongói számára. Talán szeptemberben több infót tudhatunk meg D23-on.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.