Hirdetés

Outlander - Magyar premier ma este!

|

Péntek esténként egy veszélyes időutazásra invitál minket az AXN White az Outlander - Az idegen sorozattal.

Hirdetés

1945-öt írunk. A második világháború a Randall házaspárt elszakította egymástól: Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank, az egyik legsikeresebb kém volt, így a háború hosszú évei alatt, alig látták egymást. Amikor a harcok véget érnek, elhatározzák, hogy megünneplik az újrakezdést, és elutaznak Észak-Skóciába. A házaspár ellátogat a környék egyik különlegességéhez, az ősi, misztikus állókőhöz is, ahol a helyiek egy druida szertartást adnak elő a nézőknek. Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből. Nem tud úrrá lenni a kíváncsiságán, így megérinti a sziklát. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Ahhoz, hogy életben maradjon, hamar rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták. 1743-ban, a háború dúlta Skóciában jár. Az események hirtelen felgyorsulnak: Claire megismerkedik egy ifjú skót harcossal, Jamie Fraserrel, és Fraser klánjának oldalán részt vesz az angolok elleni harcokban.

Hamarosan beleszeret az ifjú harcosba, mindeközben múltja és férje iránt érzett hűsége folyamatosan kísérti.A történelmi háttérrel átitatott romantikus kalandsorozat igazi csemege a műfaj kedvelőinek. A film Diana Glabadon nagysikerű regénysorozatán alapszik, amely nemcsak vezette a New York Times Best Sellers  listáját, de a kritikusok elismerését is elnyerte.

Premier: AXN White, 2014.11.14. (péntek), 21:10 – dupla részekkel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.