Hirdetés

Óz, a nagy varázsló - Új poszter és érdekesség

|

A Disney által megjelenitett poszter a gonosz boszorkány karakterét mutatja be. Ezentúl szó esik Sam Raimi tervéről is, mi helyett választotta az "Óz a nagy varázsló" rendezését.

Hirdetés

World of Warcraft. Egy ilyen ötlet megvalósitásához, nagyon jól kell alakitani, és Mr. Raimi bár letett pár remek dolgot az asztalra, mégis azt mondhatjuk, hogy nem igazán lett volna alkalmas rá. Önszántából válaszotta az "Óz a nagy varázsló"-t, mivel az efféle mesevilág közelebb áll hozzá. A " World of Warcraft" -on azóta is dolgoznak, és még nincs konkrét hely a rendezői szerepre.

 

Oscar Diggs (James Franco) egy kisstílű cirkuszi bűvész otthonát Kansas-t otthagyva úgy határozik, hogy elutazik egy varázslatos világba, Óz birodalmába. A már jól betanult trükkjeivel minden ott lakót elkápráztat, és úgy állítja be magát, mintha a varázslók egyik legnagyobbika lenne. A csalás működik ameddig Diggs nem találkozik három valódi boszorkánnyal, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) és Glinda (Michelle Williams) kételkedni kezdenek a bűvész tudományában, kezdenek rájönni az egész egy csalás. Ezt persze a boszorkányok nem hagyhatják szó nélkül, így Oscar hatalmas bajba keveredik. Óz személyét senki nem ismeri, birodalma hatalmas veszélybe kerül egy nap. A varázslatos világért folytatott jó és rossz küzdelmében Oscar észre sem veszi, de ő is megváltozik, jó ember válik belőle, mint régen volt, amit már teljesen elfelejtett.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.