Hirdetés

Óz, a nagy varázsló - Új poszter és érdekesség

|

A Disney által megjelenitett poszter a gonosz boszorkány karakterét mutatja be. Ezentúl szó esik Sam Raimi tervéről is, mi helyett választotta az "Óz a nagy varázsló" rendezését.

Hirdetés

Evanora, vagyis a boszorkány szerepét nem más tölti be, mint  Rachel Weisz. A film hallatán mindenki azt hiszi, hogy a kalandozók utazásait láthatja, viszont ezzel ellenben a történet kizárólag csakis Óz-ról fog szólni. Sam Raimi szivesen vállalta el a film rendezését, valamelyest a Disney is nyugodt lélekkel adta a kezére. Raimi 2011-ben döntés elé került, hogy mit is fog megrendezni, ugyanis nem csak ez volt az egyetlen dolog amit megrendezhetett. A Blizzard felajánlotta, hogy megrendezheti a hires MMORPG megfilmesitését. Igen, ez nem más mint a ...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.