Hirdetés

Jöhet a Pacific Rim univerzum

|

Bizony, egy újabb univerzum születése tűnt fel a láthatáron.

Hirdetés

Nem rég ért véget az idei New York-i Comic-Con, ahol a Universal stúdió végre közzétette a jövőre érkező Pacific Rim: Uprising első előzetesét, mely bár kicsit színesebbnek és műanyagabbnak tűnik, mint del Toro féle első rész, még mindig ugyanazt a látványorgiát és hatalmas robot-szörny harcokat ígéri, egy remélhetőleg kellemes, két órás kikapcsolódást.

Hirdetés

Persze a stúdiónak nagyobb tervei vannak az eddig 2 részes franchise-zal. A film rendezője, Steven S. DeKnight (Daredevil sorosat) ugyanis nemrég elárulta, hogy ha a folytatás jól fog teljesíteni a pénztáraknál, akkor a stúdió bizony egy egész univerzumot szeretne minél hamarabb a közönség elé tárni:

Nagyon remélem, hogy bejönnek a stúdió számításai. A terv mindig is az volt, hogy ezt a filmet ugródeszkaként használjuk. Reméljük elég ember vált majd jegyet a mozira, ugyanis már beszéltünk a harmadik film történetéről, és hogy a harmadik rész befejezése miként bővítené tovább az Univerzumot a Star Wars / Star Trek stílusában, ahol rengeteg irányba lehet elindulni. Tovább viheted a fő sztorivonalat, de csinálhatsz spin-offokat, vagy egy teljesen önálló, egyszeri alkotást. Én még egy animációs tévéműsort is szívesen látnék ebben a világban.

A Pacific Rim: Uprising 2018. március 23-án érkezik a mozikba Steven S. DeKnight rendezésében, melyet IMAX-ben is megtekinthetünk majd. Főszerepben feltűnik John Boyega (SW: Az ébredő erő), Scott Eastwood (Snowden, Halálos iramban 8, Kipörgetve) és Jing Tian (Kong: Koponya-sziget, A Nagy Fal).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.