Hirdetés

Pacific Rim: Uprising - Berobbant az első előzetes

|

A New York-i Comic-Con keretein belül megérkezett a Pacific Rim: Uprising első előzetese.

Hirdetés

Régen hallatott magáról a jövőre érkező Pacific Rim folytatás, az Uprising. Még csak egy rövidke kedvcsinálót kaptunk a filmről nyáron, legutóbb pedig kiderült, hogy egy kicsivel, de elhalasztják a premiert. Így épp itt volt az ideje, hogy végre nagyobb bepillantást nyerhessünk a jaegerek és kaijuk harcának következő fejezetébe, és szerencsénkre ezt most meg is tehetjük, hiszen a jelenleg is zajló New York-i Comic-Conon a stúdió közzétette az első előzetest, valamint néhány hivatalos képet is a filmről.

Hirdetés

A történet az első rész után 10 évvel veszi fel a fonalat, ez idő alatt pedig a Jaegerek alapos erősítésen estek keresztül - a kaijuk mintájára mozgékonyabb verziókat készítettek, hogy a jövőbeli veszélyeket nagyobb sikeraránnyal verjék vissza. Időközben azonban a kaijuk mesterei sem tétlenkedtek, és új módszereket találtak, hogy eljuthassanak a Földre.

A Pacific Rim: Uprising 2018. március 23-án érkezik a mozikba Steven S. DeKnight rendezésében, melyet IMAX-ben is megtekinthetünk majd. Főszerepben feltűnik John Boyega (SW: Az ébredő erő), Scott Eastwood (Snowden, Halálos iramban 8, Kipörgetve) és Jing Tian (Kong: Koponya-sziget, A Nagy Fal).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.