Hirdetés

Pacific Rim: Uprising - véletlenül kikerült a főszereplők listája

|

A Pacific Rim folytatásának operatőre eredetileg a kamerára akarta felhívni a figyelmet.

Hirdetés

A Pacific Rim folytatása nem éppen úgy fog összejönni, ahogy azt elsőre eltervezték, hisz dobbantott a rendező Guillermo del Toro és vele együtt a főszereplő, Charlie Hunnam is. Ettől függetlenül minden rendben zajlik, John Boyegáról már láthattunk is egy képeket, mint Jaeger pilóta és Steven S. DeKnight (Spartacus, Daredevil) sem most kezdte az ipart.

Hirdetés

Dan Mindel a film operatőre az Instagramjára posztolt egy képet, amin főleg a kamerára (Alexa XT) szerette volna felhívni a figyelmet, de helyette néhány szemfülest inkább egy az eszközre erősített papírlap érdekelt. A kép azóta már lekerült, de kis igazítás után egyértelműen leolvasható egy színész lista: Scott Eastwood, Cailee Spaeny és Karl Urban nevével, illetve három eddig még be nem jelentett színész is szerepelt rajta: Rinko Kikuchi (Mako Mori), Charlie Day (Newton Geisler) és Burn Gorman (Gottlieb), akik ezek szerint mind visszatérnek a folytatásra, bár hivatalos forrásból nem erősítették meg.

Amikor Steven S. DeKnight tavaly februárban aláírt a filmhez a Legendary épp pénzügyi nehézségekkel küzdött, ezért a Pacific Rim: Uprisingot (korábban Maelstrom) határozatlan időre elhalasztották, de egy kínai stúdió (Dalian Wanda Group) a megmentésükre sietett és többségi részesedést vásárolt. Erre legfőképpen a Pacific Rim bevételei nyújthattak elég motivációt, hisz a 411 milliós nemzetközi bevételből Kína 111,9 millióval vette ki a részét, ami több, mint az amerikai box office (101 millió).

A Pacific Rim: Uprising 2018. február 23-án nyit a mozikban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.