Hirdetés

Pár másodperc is elég volt, hogy a Lightyear tiltólistára kerüljön egy csomó országban

|

Természetesen egy azonos nemű pár közötti kósza csók a ludas.

Hirdetés

2022-ben egyes országok továbbra is ragaszkodnak hozzá, hogy a nő nő, a férfi férfi, és hogy a heteroszexualitás az egyetlen járható út. Ezek az államok pedig mindenféle ezen túlmenő ábrázolást gyökerestül ki akarnak irtani az állampolgárok életéből, mint azt tette a Lightyear című Pixar mozi kapcsán 14 ázsiai és közel-keleti ország is.

Hirdetés

Ez a cenzúra azonban néha már a nevetséges szintet üti meg a szigorúságával, mint arra a Lightyear is jó példa, hiszen az alábbi másfél másodperces jelenet verte ki a biztosítékot a szóban forgó államoknál.

Az ehhez hasonló botrányok általában jót szoktak tenni a filmeknek, hiszen a rossz reklám is reklám alapon még többen lehetnek kíváncsiak rájuk. A Lightyear esetében sajnos lehet, hogy meg fog törni ez a formula, mivel a visszajelzések egyelőre egy nem túl nívós Pixar kalandról számolnak be.

Hamarosan jön a mi kritikánk is, addig is áruljátok el: nektek hogyan tetszett a Lightyear?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.