Hirdetés

Befutott a Lightyear legújabb előzetese, összetett sztorit ígérnek a készítők

|

Az idei év legjobban várt bemutatói közé tartozik a Lightyear, a nagy sikerű rajzfilmsorozat, a Toy Story spin-offja.

Hirdetés

A Lightyear másfajta élményt kínál majd, mint amit megszokhattunk a Toy Story-filmektől. Az első, februárban megjelent előzetes, és a legfrissebb trailer alapján kijelenthető, hogy az élőszereplős eredettörténetekhez hasonlóan összetett, drámai alkotás kerül majd mozivászonra. A Disney és a Pixar közös filmjében megismerhetjük azt a legendás (de persze fiktív) űrhajóst, akiről a Toy Story ikonikus asztronauta-figuráját, Buzzt mintázták. Ebben az alkotásban tehát nem a játékoké lesz a főszerep.

Hirdetés

A Lightyear rendezője, Angus MacLane a szívén viseli ezt a projektet, sőt korábbi nyilatkozata alapján hatalmas rajongója lehetett egykoron a játékfigurás animációnak.

"Buzz világa mindig is nagy izgalommal töltött el. Már a Toy Storyban is úgy tűnt, hogy ez a karakter hihetetlen háttértörténettel rendelkezik, amit szerettem volna jobban felfedezni. Éppen ezért azzal az ötlettel házaltam a stúdiónál, hogy mi volt az a film, amit Andy látott, és ami miatt minden áron szeretett volna egy Buzz Lightyear játékbabát magának? Mindig is látni akartam ezt a filmet. És elég szerencsés vagyok ahhoz, hogy ezt a filmet most elkészíthettem."

A Lightyear legújabb előzetese a korábbinál többet elárul a film történetéből és felcsillannak benne azok az ikonikus mozdulatok és persze mondatok, amelyeket jól ismerhetünk a Toy Storyból is.

A film hazai premierje június 16-án lesz, a címszereplő eredeti szinkronhangját pedig az egykori Amerika Kapitány, Chris Evans adja.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.