Hirdetés

Parádés végső előzetest kapott a Szellemirtók: Az örökség

|

Már nem kell sokat várni a bemutatóra.

Hirdetés

A november 18-án érkező Szellemirtók: Az örökség körülbelül egy hónapja már kapott egy vadonatúj nemzetközi előzetest, amelyben benne volt minden, amit érdemes vagy egyáltalán meg szabadna mutatni a filmből a túlzott spoilerek elkerülése érdekében. A Sonynál viszont úgy gondolták, a közelgő premier ellenére azért közzétesznek egy alig egyperces végső előzetest is néhány új jelenettel megspékelve, de kínosan ügyelve rá, hogy még véletlenül se leplezzék le nekünk a filmben visszatérő eredeti Szellemirtó-trió arcát.

Hirdetés

A Jason Reitman - az eredeti két Szellemirtók-filmet dirigáló Ivan Reitman fia - által összehozott folytatásként is felfogható soft-reboot főbb szerepeiben Paul Ruddnak olyan színészek fognak segédkezni a szellemirtásban, mint a Stranger Things veterán Finn Wolfhard, McKenna Grace, Celeste O'Connor, és például a Fargó című sorozatból ismerős Carrie Coon. A filmet a külföldi kritikusok többsége bár kifejezetten szerette, többen azt vetették fel neki negatívumként, hogy a túlzott nosztalgiafaktor erősen rányomja a bélyegét az amúgy önálló lábakon is megállni képes új Szellemirtók kalandra.

Hamarosan mi is ítéletet mondhatunk felette, addig viszont íme a végső kedvcsináló, ha valaki még rászorul:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.