Hirdetés

Parker – Posztert kapott Jason Statham thrillere

|

Statham thrillerben. Egészen pontosan bűnügyi thrillerben, ami szerintem ez esetben szinonima az akciófilmre. Nem hisztek nekem? Olvassátok el a cikkben található leírást a történetről, és egyet fogtok érteni.

Hirdetés

Tehát adott egy hivatásos, profi tolvaj, Parker (Jason Statham), aki egy sajátos etikai kódex szerint dolgozik. Eszerint nem lop szegény emberektől, és nem bánt olyat, aki nem érdemli meg. Azonban a legutóbbi betörés során csapata átveri őt, elrabolja az összes pénzét és őt hátrahagyják meghalni.

Ezen a ponton Parker, ahogy számítani lehet rá, a régi csapata nyomába ered, és egészen Palm Beach-ig követi őket. Ez a hely a gazdagok és híresek játszótere, ahol a régi ismerősök életük legnagyobb balhéjára készülnek. Parker igyekszik elvegyülni a gazdagok között, tehetős texasi képében. Társul egy tehetséges belső emberrel, Leslie-vel (Lopez), akinek jól jönne a pénz, jól néz ki, okos és ambíciózus. Együtt dolgoznak egy olyan terven, hogy Parker volt csapata elől lenyúlják a pénzt, kiiktassák az összes csapattagot, és tisztán távozzanak.

 Most már láthatjátok, hogy miért gondolom úgy, hogy ez nem egy thriller lesz. Szeretem az akciófilmeket, Statham-mel sincs bajom, csak az, hogy minden filmjében ugyanaz a karakter. Jó színész, de csak egy szerepet tud eljátszani. Jó lenne egy vérbeli thrillerben látni, ahol megmutathatná, tud ő többet is. Pár hónap múlva kiderül az igazság.

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.