Hirdetés

Már olvasható Sylvester Stallone és Mark Hamill kivágott jelenete a Zombielandből

|

A jeleneteket a forgatókönyvírók posztolták ki hivatalos Twitter oldalukra.

Hirdetés

A 2009-es Zombieland egyik legemlékezetesebb és egyben legnépszerűbb jelenete kétségkívül Bill Murray felbukkanása volt. A Szellemirtók-fricska mellett ebben a jelenetben derült ki, hogy a zombielandi csipet-csapat legőrültebb tagja, vagyis a Woody Harrelson által életre keltett Tallahassee mennyire imádta Murray munkásságát, és nemcsak gyerekként, de felnőttként is példaképként tekint rá. Ezzel a cameóval kapcsolatban viszont kevesen tudják, hogy nem Murray volt a készítők első számú választottja, hanem Patrick Swayze, Sylvester Stallone és maga Luke Sykwalker, vagyis Mark Hamill.

Hirdetés

Swayze sajnos azért nem tudott szerepelni a filmben, mert rákot diagnosztizáltak nála, ami végül abban az évben, 2009-ben el is vitte. Eredetileg a Dirty Dancing - Piszkos tánc ikonikus jelenetét, a Time of My Life szám alatti felemelést is reprodukálták volna a támadó zombik közepette. Swayze után Stallone-t kérték fel, aki egyéb elfoglaltság miatt nemet mondott - valószínűleg az első The Expendables - A feláldozhatókon dolgozott. Ezek után még mindig nem Murray-re és a Szellemirtókra esett a választásuk, hanem Mark Hamillre és a Star Wars-rajongásra. (A Sly-féle jelenetet az alábbi posztra kattintva tudjátok elolvasni.)

Hamill cameója nagyban hasonlított volna a Sly-féle verzióra, csak jelen esetben Tallahassee nem a Rambót, a Rockyt vagy éppen a Kobrát emelte volna, hanem a Csillagok háborúját (ami kapcsán el is meséli, hogy egyszer az apokalipszis előtt meghívta Hamillt egy koktélra, amibe bele is köpött, hiszen ezzel akart bosszút állni, amiért gyerekként annyiszor megverték az Star Wars-rajongása miatt). Végül Hamill visszautasította az ajánlatot. Viszont amiben különböznek ezen részek a végső Murray változattól, hogy ezekben az adott színész valóban zombi lett volna, és megtámadta volna Tallahassee-éket. Mi nagyon szívesen megnéztük volna ezeket a jeleneteket is, de végül nagyon jól jártunk Bill Murray-vel is.

Melyik jelenetnek örültetek volna a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.