Hirdetés

Paul Bettany lehet Fülöp herceg

|

A The Crown készítőinek megvan a maguk víziója a karakterről.

Hirdetés

Minden idők legdrágább sorozatának tartják a Netflix The Crown című szériáját, ami nem is csoda, hiszen mind vállalásában, mind kiállásában hatalmas. A Peter Morgan (A királynő, Frost/Nixon) által gondozott sorozat ugyanis II. Erzsébet mai napig tartó uralkodását kívánja bemutatni a trónra kerülésétől kezdve, hat évad alatt és mindezt úgy, hogy a karakterek alakítóit két évadonként lecseréli, ahelyett, hogy az idősödő karakterekhez maszkírozná a színészeket. Két szezon már lement és a királynőt alakító Claire Foy helyére is már megtalálták az utódját Olivia Colman személyében, most pedig úgy fest újabb nevekkel bővül  a lista.

Hirdetés

Ugyanis a készítők jelenleg Paul Bettanyval tárgyalnak arról, hogy vegye át Matt Smithtől Fülöp herceg szerepét. Bettany az egyik legmegbízhatóbb karakterszínész jelenleg a szakmában, akiből egy időben próbáltak vallásos témájú fantasy-kben akciósztárt csinálni (A pap, Légió), viszont elsősorban mellékszerepekben brillírozik, mint a Kapitány és Katona, A Da Vinci-kód, Egy csodálatos elme, vagy ugyebár ott van a szélesebb közönség számára teljesen elmaszkírozva Vízióként (korábban pedig J.A.R.V.I.S. hangjaként) a Marvel filmjeiben. Ha volt sarokpontja az eddigi két szezonnak, az mindenképpen Fülöp herceg karaktere volt, aki nem egyszer durcás kisgyerek mintájára viselkedett - ez nem könnyítette meg Smith dolgát sem - így erősen kérdéses, hogy, Bettany mit tudna kezdeni a szereppel. Persze ez még közel sem biztos, hiszen évi 6 hónapos elköteleződéssel járna a szerep, viszont most hogy a Bosszúállók 4 forgatása nem rég véget ért, neki is felszabadult az ideje és udítő lehet, hogy nem kell napi több órát a sminkszobában ülnie.

Azonban nem csak ő lenne az egyetlen ismertebb név, aki csatlakozik a stábhoz, ugyanis Helena Bonham Carter játssza majd Erzsébet húgát, Margit hercegnőt, akinek az élete igencsak viharos volt, ahogy azt az eddigi két szezonban Vanessa Kirby megformálásában is láthattuk, de a java még csak ezután jött. Ráadásul Carternek nem is idegen a királyi család közege, hiszen ő játszotta az anyakirálynőt A király beszédében Colin Firth oldalán (a dadogós királyt a szériában Jared Harris alakította), most pedig a lányát is megformálhatja.

Mivel a sorozat forgatása fél évet foglal magába, ezért a munkálatok hamarosan megkezdődnek, hogy év végén a Netflix a műsorára tűzhesse. Kíváncsiak vagyunk, hogy Carter és Bettany mellé ki fog még csatlakozni az elkövetkezendő szezonokban és lesz-e olyan emlékezetes performanszunk, mint John Lithgow Churchillje volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.