Hirdetés

Film készül Paul Walker életéről

|

Ugyanaz a rendező felel majd a Paul Walker dokumentumfilmért, aki korábban Heath Ledgerről megemlékezett ilyen formában.

Hirdetés

Idén novemberben lesz öt éve annak, hogy a Halálos iramban filmek sztárja, Paul Walker egy szörnyű autóbaleset következtében életét vesztette (a Halálos iramban 7 méltó módon tiszteleg is előtte). Várható volt, hogy előbb-utóbb egy stúdió bemutatja majd az életét, most pedig kiderült, hogy a Paramount lesz az.

Hirdetés

Az I Am Paul Walker a Paramount Network platformon fog bemutatkozni idén nyáron, az elnevezés pedig nem véletlen: a dokumentumfilm Adrian Buitenhuis készíti Derik Murray produceri támogatásával, akiknek az I am Heath Ledger című alkotást is köszönhetjük (a következő ilyen mű, az I Am MLK Jr. április 2-án jelenik meg, szintén a Paramount Networkön).

A Deadline információi szerint a dokumentumfilm interjúkat tartalmaz majd Walker kollégáitól és barátaitól, akik a legjobban ismerték őt, valamint bemutatja a színész filmes karrierjét, szenvedélyét a világ óceánjai és azok élővilága iránt, illetve jótékonysági munkáját is, amikor segített Haiti újjáépítésében a pusztító földrengés után. Ti meg fogjátok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.