Hirdetés

Peggy Carter benne lesz az Ant-Manben

|

Az Ultron kora után érkező Ant-Manben egy régi ismerős visszatérésére számíthatunk.

Hirdetés

"A szereplőválogatók egy beugró színészt keresnek Hayley Atwell helyére. A színésznő méretei: 31, 57 és 112 font. A legismertebb színpadi szerepe A View from the Bridge, és a legismertebb filmjei a Kasszandra álma, A hercegnő, A katedrális és az Amerika Kapitány: A tél katonája. A készítők egy olyan testdublőrt keresnek, aki megfelel bizonyos követelményeknek."

A korábbi pletyka szerint a Michael Douglas által eljátszott Hank Pymnek lesz a filmben egy visszaemlékezése, amiben találkozik a S.H.I.E.L.D. alapítóival, azaz Peggy Carterrel, Howard Starkkal, Arnim Zolaval és a fiatal Alexander Pierce-szel, akit az Amerika Kapitány: A tél katonájában Robert Redford alakított. A hírek szerint a kérdéses jelenet, ami több MFU-s karakter bevonását jelenti a filmbe lehetett az egyik oka az eredeti rendező, Edward Wright májusi távozásának.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.