Hirdetés

Percy Jackson és az Olimposziak: A szörnyek tengere - Az első képek

|

Nem mondhatnánk, hogy különösebben megérintette a szívünket Percy Jackson és a Villámtolvaj története, de a kasszáknál jól szerepelt, tehát nincs okunk megkérdőjelezni a folytatást.

Hirdetés

A 95 millióból készült előd majd 230-ig jutott világszinten, érthető hát, ha a 20th Century Fox rábólintott a második részre. Nagy volt a csend a projekt táján, de most végre befutottak az első képkockák és mivel a 3D-s premier augusztus 16-ra esik, nem lennénk meglepve, ha a közeljövőben befutna az első trailer is. Visszatér Logan Lerman, Alexandra Daddario és Brandon T. Jackson is, mellettük Sean Bean, Nathan Fillion, Stanley Tucci és Douglas Smith bizonyíthatják, hogy értenek a fantasy témához. Chris Colombus sajnos lelépdelt a folytatás fedélzetéről, helyét az a Thor Freudenthal vette át, akinek az Egy ropi naplója című családi filmet köszönhetjük. A szörnyek tengere alcímű folytatás Rick Riordan második kötetéből merít erőt, Jackson-ék pedig a legendás Arany Gyapjú keresésére adják fejüket... Fotók a folytatásban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.