Hirdetés

Percy Jackson: Szörnyek tengere - Karakterposzter

|

A 20th Century Fox kiadott egy új karakterposztert a nyár végén érkező, Percy Jackson: Szörnyek tengere című filmjéhez ami a franchise második darabja lesz.

Hirdetés

A poszteren Logan Lerman látható, aki a címszereplőt alakítja, Percy Jacksont, a félistent Poszeidón fiát. Az új részben el kell mennie a Szörnyek tengerére, hogy visszaszerezze az Arany Gyapjút és ahogy a hely neve is mutatja át kell majd magát verekednie egy-két csúfságon. A film magyar bemutatója augusztus 15 és Thor Freudenthal rendezésében érkezik. Főbb szerepekben Logan Lerman,Sean Bean, Nathan Fillion, Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Missi Pyle, Jake Abel és Daniel Cudmore. A posztert megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.