Hirdetés

Perli Gerard Butler a Támadás a Fehér Ház ellen producereit

|

A vád szerint a színész nem a megbeszéltek szerint részesedik a profitból.

Hirdetés

Már nyolc év eltelt a Támadás a Fehér Ház ellen első része óta, a hírek szerint még sincs rendben minden a projekt háza táján. Pert indított ugyanis a franchise sztárja, Gerard Butler, többek között a Nu Image és a Milllennium Projects ellen, akik a 170 millió dolláros összbevételű film financiális ügyeiért feleltek. A vád az, hogy Butler nem kapta meg a neki járó részt a profitból. 

Hirdetés

A színész a keresetében összesen 10 millió dollárt követel a produkciós cégektől, sőt a feljelentés alapján ez nem is nagy elvárás, hiszen a haszon ennek az összegnek a sokszorosa. Ha ez még így sem elég kellemetlen, a vád azt is nehezményezi, hogy eltitkolták Butler elől a pontos bevételi összegeket, ami azért is problémás, mert a színész már az elejétől kezdve a most általa vádolt felekkel dolgozott közösen egy sikeres projekt létrejöttéért. 

Egy nagyon hosszú folyamat elején vagyunk, tehát egyelőre nem tudni, hogy mire fog kifutni a felek közti pereskedés. Mindenesetre - különösen a Johansson-ügy fényében - érdekes látni, hogy a studiók/produkciós cégek és a színészek közti megállapodások könnyen felboríthatók, még ha következményektől nem is mentesek. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.