Hirdetés

Peter Dinklage visszamaradottnak tartja a Hófehérke és a hét törpe élőszereplős remake-jét

|

Valaki nagyon gyúr a következő Morgó szerepére.

Hirdetés

A Disney a közelmúltban jelentette be, hogy az az elmúlt években megkezdett trendet folytatva élőszereplős remake-et készít a Hófehérke és a hét törpe alapján is, melyben a West Side Story sztárja, Rachel Zegler alakítja a címszereplőt, míg Gal Gadot a gonosz királynő szerepében tűnik majd fel. De mint az nemrég kiderült, nem mindenki örül a film elkészülésének.

Hirdetés

A Trónok harca Tyrion Lannisterje, Peter Dinklage ugyanis kifejezetten negatívan ítéli meg a projekt elkészültét. A színész éppen a következő filmjét, a Cyranót népszerűsíti, amelynek során vendégeskedett Marc Maron "WTF" podcastjában. Az interjú alatt jött fel egy ponton a Hófehérke remake-je is, amit Dinklage kemény szavakkal illette. Elmondta, hogy bár néhány rajongó dicsérte a Disney-t a fajilag sokszínű szereplőgárda miatt, ő maga mégis visszamaradottnak érzi az egészet, mert szerinte nem kezdenek semmit azzal a problémával, ahogyan az eredeti film ábrázolja a kisnövésű embereket. 

Nem kicsit döbbentem meg akkor, amikor a Disney nagyon büszkén jelentette be, hogy egy latin színésznőt választottak Hófehérkének. Hiszen még mindig a Hófehérke és a hét törpe történetét meséled el. Lépj egyet hátra, és nézd meg, mit csinálnak ebben valójában. Számomra semmi értelme. Valamilyen szempontból haladóak, miközben még mindig azt a kib*szott visszamaradott és régimódi történetet készíted el hét törpéről, akik együtt élnek egy barlangban. Mégis mi a f*szt csinálsz, ember? Nem tettem már eleget annak érdekében, hogy előmozdítsam az ügyet ilyen téren? Ezek szerint nem voltam elég hangos idáig.

Ti mit gondoltok, jogos Dinklage kiakadása a filmet illetően?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.