Hirdetés

Gal Gadot is Disney gonosznak áll

|

A következő élőszereplős adaptációban a Hófehérke és a hét törpe gonosz királynőjét fogja alakítani.

Hirdetés

A Disney folytatja az elmúlt években megkezdett trendet, hogy a legtöbb klasszikus meséjéből élőszereplős változatot készítsen. A legújabb történet a sorban a Hófehérke és a hét törpe lesz, melynek máris megtalálták a gonoszát Gal Gadot személyében. Wonder Woman tehát most egy egészen más oldalát fogja megcsillogtatni - legalábbis bízunk benne.

Hirdetés

Hófehérkét egyébként Rachel Zegler fogja alakítani, aki a West Side Story 2021-es verziójában tűnt fel María Vasquez szerepében, viszont látjuk majd a Shazam következő részében is (igaz az IMDb jelenlegi állása szerint az később fog debütálni, mint a Hófehérke adaptáció). A filmet Marc Webb rendezi, akinek A csodálatos Pókember duológiát köszönhettük.

Mit gondoltok, Gadot képes lesz emlékezeteset alakítani egy antagonista szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.