Hirdetés

Peter Jackson és a The Hobbit

|

Kiderült, hogy nem Guillermo del Toro fogja rendezni a The Hobbit feldolgozást...de ki fog akkor a helyére kerülni?

Hirdetés

A Warner Brothers és a Metro Goldwin Mayer együttes erővel próbálja megszerezni Peter Jackson-t a rendezői székbe. Végülis, teljesen logikus, hiszen ki tudná jobban rendezni a Gyűrűk Urához kapcsolódó produkciót a Gyűrűk Ura rendezőjénél? Egyébként is segédkezett a forgatókönyv megírásában. (Mivel a jogi viták miatt csak azt lehetett neki)

A dolog persze nem ilyen egyszerű, de azért van remény...Peter Jackson ugyanis azt nyilatkozta, hogyha nem akad más/jobb nevező, és a másik készülő produkciója is megengedi neki, akkor valószínűleg hajlandó lesz elfoglalni a rendezői széket. Azért akadnak más nevezők is, David Dobkin, David Yates (Az utolsó 4 (szerintem egyre gyengülő minőségű) Harry Potter film rendezője) és Brett Ratner (Csúcsformában filmek) személyében.

A Warner és az MGM addig szeretné győzködni Jackson-t, míg teljesen határozott igennel/nemmel felel.

Mostmár mind a stúdiók, mind a rendező részéről rendeződtek a jogi viták, szóval ez nem jelenthet akadályt abban, hogy ő rendezze a filmet. Mivel mind a két stúdió elég nagy befolyással bír, elég valószínű, hogy sikerül is megnyerniük Jackson-t a filmhez.

Del Toro jelenleg (A pletykák szerint) a Van Helsing folytatásán dolgozik, következő projektjének (ami valószínűleg ez) terveit és részleteit a San Diego-ban megrendezésre kerülő képregényfesztiválon fogja a nyilvánosság elé tárni.

Szerintem ő lenne az elképzelhető legjobb rendező a filmhez, főleg mivel már a Gyűrűk Ura trilógiát is ő rendezte.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.