Hirdetés

Peter Jackson folytatja A hobbit forgatását

|

A rendező ma bejelentette, hogy a stábbal visszatér Új-Zélandra, hogy még néhány jelenetet rögzítsenek, annak érdekében, hogy teljes legyen a trilógia.

Hirdetés

A rendező a következőt tette közzé Facebookon: "Újra a forgatáson vagyunk, A hobbit utolsó forgatásán. Valójában, az utolsó Tolkein forgatáson. Kemény pár hét lesz ez, de néhány nagyon ütős jelenetet veszünk fel ezzel a nagyszerű csapattal. Hamarosan jelentkezünk a blogon!"

A becslés szerint ez a forgatás még 10 hétig is tarthat, szóval van még mit felvenni. Az elég világos, hogy a forgatás nagy részét Az Öt Sereg Csatája teszi ki, ami majd A hobbit: Oda és visszában kap helyet, de biztos van -e melett is mit filmezni. Persze a bővített jelenetek nem jelentenek újdonságot Jacksonnak, hiszen A Gyűrűk Ura filmek megjelenése között is vissza-vissza ment plusz jeleneteket felvenni, sőt A király visszatér azután kapott extra jeleneteket, hogy már bezsebelte a 11 Oscar díjat.

Mivel újra forgatnak, ezért újabb videók kerülhetnek ki a blogra amit érdemes nyomon követni. A hobbit: Smaug pusztasága 2013. december 13-án nyit, míg A hobbit: Oda és vissza 2014. december 17.-re van tervezve. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.