Hirdetés

Petíció indult, hogy a stúdió távolítsa el a Gyilkos Halloween egyik jelenetét

|

Vannak, akik szerint Michael Myers ezúttal kissé túllőtt a célon.

Hirdetés

Michael Myers újbóli visszatérését rengetegen várják, azonban egyesek nincsenek elragadtatva attól, hogy a sorozatgyilkos ezúttal olyanokat is kegyetlenül lemészárol, akik az emberi életek megmentését választották hivatásul. Mint ahogy azt a Gyilkos Halloween utolsó előzetésében is láthatjuk, a tüzet épphogy csak megúszó Michael nem bánik kesztyűs kézzel a helyszínre kiérkező tűzoltókkal, aminek hatására máris egy kisebb botrány körvonalazódik a várva várt slasher körül.

Hirdetés

A napokban ugyanis megjelent a Change.org-on egy petíció, melynek szerzője, aki történetesen maga is tűzoltóként dolgozik, szeretné, ha az említett jelenetsor nem kerülne bele a film végső változatába, hiszen az szerinte rendkívül offenzív lenne nem csak számára, de a korábban szintén tűzoltóként dolgozó szüleinek is. 

"Azt akarom, hogy ezt a jelenetet távolítsák el a filmből. Michaelnek semmiféle oka nem lett volna arra, hogy megölje a tűzoltókat, miután azok megmentették az életét. Egyszerűen továbbállhatott volna, hogy folytassa a testvére utáni hajtóvadászatot. Egyszerűen nem látom értelmét, mi szükség van erre a szörnyen gusztustalan jelenetsorra. Pláne, hogy ilyesmi már történt a valóságban is. Ahogy azt korábban is írtam, megesett, hogy tűzoltókat csaltak ki tűzesetekhez, ahol valami őrült pszichopata aztán végzett velük."

Noha a petíció írójának érvei a személyes érintettség okán teljes mértékig érthetőek, azonban erre válaszul egy másik Halloween rajongó szintén aláírásgyűjtésbe kezdett. Eme beadvány írója viszont ragaszkodik ahhoz, miszerint ezek a filmek mindig is a kegyetlen gyilkosságokról szóltak, így nem szeretné, amennyiben az említett pillanatok végül a vágószoba padlóján végeznék. 

Szerintetek az alkotók ezúttal tényleg túlléptek egy határt, vagy teljesen felesleges fennakadni az ilyesmin?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.