Hirdetés

Petíció indult, hogy Keanu Reeves legyen az év embere

|

Még egy aláírásgyűjtés kezdődött, ennek viszont szívmelengető a témája.

Hirdetés

Nem lehet nem szeretni Keanu Reevest. Azon nagyon kevesek egyike, akiket a hollywoodi pompa nem vakított el, akik bármilyen körülmények között emberek tudnak maradni. Reevesről már többször is elmondtuk, hogy mennyire odaadó, segítőkész, kedves és önérzetes fickó, mint például amikor szórakoztatta a repülőgéputasokat, vagy amikor olyanokat hallunk, hogy a gázsijának egy részét odaadja a stábnak, valamint rengeteget jótékonykodik is. Ilyen egy igaz ember, és pontosan emiatt mi is támogatjuk azt az újonnan kezdődött petíciót, hogy őt válasszák meg az év emberének.

Hirdetés

Az év emberét már 1927 óta szokták megválasztani az angol Time Magazine hasábjain belül (az első ilyen díjat az aviátor, Charles Lindbergh kapta, akinek nevét sokkal inkább a tragikus gyerekgyilkosság ügyével kapcsolják össze, mintsem ezzel). Ezt a díjat mindig az a férfi vagy nő kapja, aki szignifikánsan nagylelkű, odaadó és csaknem minden tettével az emberek megsegítésén dolgozik. És ez egy teljes képet fest magáról Keanu Reevesről.

A petíció előzetes limitjét kezdetben 15.000 aláírásra lőtték be, viszont olyan gyors iramban érkeznek az aláírások, hogy lassan az 50 ezres jelenlegi célt is sikerül elérni. Ha ezt is megdöntik, akkor bizonyosan még tovább fogják húzni, és ahogy mondani szokták, a határ a csillagos ég. Az év embere díjat minden év decemberében szokták kiosztani, így még bőven van idő aláírásokat gyűjteni, és Keanunak felkészülni egy rá jellemző szerény beszéddel.

Ti támogatjátok ezt az elgondolást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.