Hirdetés

PG-13-as besorolást kapott a Feláldozhatók 3

|

Az első két Feláldozhatók rész R-es besorolásokkal érkezett, de ez másképp lesz a harmadik epizód esetében.

Hirdetés

“Az elsőnél még nem igazán tudtam, hogy milyen irányba kellene menni. Tanulságos volt, sokkal drámaibb és súlyosabb. A másodiknál, azt hiszem túlzásba vittük a vicceket és az egysorosokat. (A harmadik film esetében) Rájöttem, hogy vissza kell térnük a drámaisághoz. Férfiak és nők között van egy fajta emberi komédia, de ezek nem viccek. Amikor benne vagyunk az akcióban akkor amúgy se szeretek poénoskodni. Úgyhogy azt hiszem, hogy a harmadiknál végre minden passzol. Akár csak a házasságoknál.”
Augusztus 21-én ki fog derülni, hogy Mel Gibson, Jason Statham, Harrison Ford, Dolph Lundgren, Wesley SnipesArnold SchwarzeneggerKelsey Grammer, Antonio BanderasJason StathamJet LiRandy CoutureTerry CrewsKellan LutzRonda RouseyVictor Ortiz és Glen Powell játékának köszönhetően tényleg passzol-e végre minden.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.