Hirdetés

PG-13-as besorolást kapott a Feláldozhatók 3

|

Az első két Feláldozhatók rész R-es besorolásokkal érkezett, de ez másképp lesz a harmadik epizód esetében.

Hirdetés

Sylvester Stallone a Cannesi Filmfesztivál sajtókonferenciáján erősítette és magyarázta meg a PG-13-as értékelést. “Annyi emberhez szeretnénk eljuttatni a filmet, amennyihez csak tudjuk. Nagyon közel van az R-es besoroláshoz, elhihetitek, határeset. De azt hiszem tartozunk ezzel a következő generációnak. Úgy gondoltuk, hogy ahhoz a klubhoz csatlakozunk egy időre.” Jó pár rajongó koránt sincs megelégedve ezzel a döntéssel, még egy facebook csoport is alakult ami a PG-13-as besorolás bojkottálását tűzte ki célnak. Stallone azonban nagyon bizakodó a filmmel kapcsolatban, azt hogy mit is gondol róla elolvashatjátok a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.