Hirdetés

Phil Coulson visszatér!

|

Kissé meglepő hír, de a new york-i Comic Con-on a Marvel TV vezetője Jeph Loeb bejelentette, hogy Coulson ügynök valamilyen formában visszatér Joss Whedon S.H.I.E.L.D. tv-sorozatába!

Hirdetés

Whedon: Mindannyian szeretjük Clark Gregg-et, nincs kétség efelől. Még a Bosszúállók előtt megbeszéltük, hogy van egy módja, hogy Phil Coulson része legyen a Marvel univerzumának, még a halála után is, részben talán TV-ben.

Kevin Feige hozzáfűzte hogy: "Nem volt soha és nem is lesz "S.H.I.E.L.D show" Coulson ügynök nélkül! Ő a S.H.I.E.L.D. egyik nagy "sztárja". 

A sorozatban 5 új karakter, 5 új ügynök is szerepet fog kapni. Azt viszont még nem tudni, hogy hogy Coulson egy "élet modell imitátor" lesz (Csak flashback-ként tér vissza? Vagy esetleg Vízió nevű karakterként?), de az is lehet,hogy ez a sorozat csak a Bosszúállók előzményeinek eseményeit fogja bemutatni, így alap, hogy szerepel benne. Whedon azt mondta, hogy ez a sorozat  "közel lesz" a Marvel filmes univerzumához és olyan sémában akarják bemutatni, mint hogy egy S.H.I.E.L.D. ügynök benne van a szuperhősők világában, mivel foglalkoznak,mennyire sebezhetőek. A sorozat pilot-epizódját a testvérével, Jed Whedon-nal és annak feleségével Maurissa Tancharoen-el írja.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.