Hirdetés

Phil Lord és Chris Miller írják A Lego-kaland 2-t

|

Az első rész rendezéséért és írásáért felelős páros a folytatásra is visszatér.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint az előző rész két rendezője már csak producerekként nyújtottak volna segítségét a folytatás elkészítésében, miközben Chris McKay, animációs rendezője kapta volna meg a teljes irányítást. Ez a felállás most annyiban módosult, hogy Phil Lord és Chris Miller aláírtak a forgatókönyv megírására, így ismét sokkal nagyobb szerepük van a film létrejöttében. A hetekben az is kederült, hogy a Warner egy Lego Batman Moviet is készít, aminek rendezői székébe McKay-t ültették, így valószínűtlen, hogy ő rendezze A Lego-kaland 2-őt. A kérdés már csak az, hogy vajon Lord és Miller betöltik-e az üres rendezői pozíciót is, vagy valaki más kerülhet a projekt élére?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.