Hirdetés

Pi élete filmre kerül

|

Pondicherry felbolydult. India déli részén, a Bengáli-öböl közelében fekvő, elsősorban tamilok lakta vidéken dolgozni kezdett a Pi élete (Life of Pi) című regény megfilmesítésén dolgozó stáb.

Hirdetés

A könyvből világszerte több mint hétmillió példányt adtak el (és még ma is hetente 1000 kötet talál új gazdára), szerzője, Yann Martel elnyerte a rangos Man Booker-díjat, és több mint egy évig volt helyezett a New York Times bestseller-listáján. A rendező több mint 3000 ezer jelentkezőből választotta ki főszereplőjét, egy delhi gimnazistát. Mellette európai és indiai sztárok játszanak: Gerard Depardieu, Tabu és Irrfan Khan is felbukkan a filmben. A stáb néhány hét múlva Indiából Ang Lee hazájába, Tajvanra teszi át a székhelyét, a stúdió- és utómunkára végül az Egyesült Államokban kerül sor. A különleges látványvilágú 3D-ben készülő film a Twentieth Century Fox tervei szerint 2012 decemberében kerül a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.