Hirdetés

Megjelent a Pikachu, a detektív alapján készült képregény, mutatunk egy kis ízelítőt

|

Már megvásárolható a tavalyi mozifilm hivatalos feldolgozása.

Hirdetés

Tavaly nemcsak a Pokémon Sword és Shield megjelenésének napja volt piros betűs esemény a régóta futó franchise rajongói számára, hanem a Ryan Reynolds fémjelezte mozifilm, a Pikachu, a detektív premierje is. Ugyan a végeredmény nem lett rossz, a várakozásokat mégis valamelyest alul teljesítve, a film gyakorlatilag azzal a lendülettel került ki a közbeszédből és azzal együtt le a moziműsorról, ahogy megérkezett. Ha valakinek azonban tetszett a Sherlock Holmes karaktere által ihletett kis Pikachu kalandja, annak van egy jó hírünk.

Hirdetés

A napokban jelent meg a 2019-es mozifilm képregényadaptációja, a Pokémon: Detective Pikachu, amit a The Pokémon Company-vel együttműködve a Legendary Comics szállított a rajongóknak. A képregényt Brian Buccellato írta, míg a rajzokért Nelson Dániel volt felelős, aki a brand széles spektrumából, többek között a tavalyi mozifilmből is sokat merített. Az olvasók a filmben a Justice Smith által megformált Tim Goodman karakterét követhetik majd, aki egész Ryme City-t átfésüli, bízva abban, hogy rálel elveszett édesapjára. Ebben hű társa nem más, mint az univerzum legfurcsább nyomozója, a vadászsapkás, állandóan pörgő Pikachu, a detektív lesz.

A borító mellett a galériára kattintva pár jelenetet is mutatunk a könyvecskéből:

A képregényt nagyjából 12 dolláros áron tudjátok megvásárolni az Amazonon. Ha pedig valamelyikőtök már kézhez is kapta a rendelését, az mindenképp számoljon be nekünk az élményről a kommentszekcióban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.