Hirdetés

Pingvin-sorozat készül az HBO Maxre

|

Még nem tudni, milyen formában fog kötődni Matt Reeves The Batman című filmjéhez, de esélyesen egy újabb előzménysorozat lesz.

Hirdetés

Zajlik az élet a DC-nél, már ami az élőszereplős feldolgozásokat illeti. Az előzmény sorozat bejelentése után most egy Pingvin-centrikus szériáról szerzett tudomást a Deadline, bár egyelőre még nem lett megerősítve, hogy Oswald Cobblepotot újfent Colin Farrell fogja-e játszani, mint Matt Reeves filmjében, vagy hogy kapcsolódik-e bármilyen formában a The Batmanhez. Tekintve azonban, hogy mekkora hangsúlyt kap az új Batman-feldolgozás a Warnernél, illetve, hogy a széria producerei között megtalálható Reeves is, valószínűleg csak idő kérdése, hogy hivatalossá váljon a közös univerzum.

Hirdetés

Egyelőre annyi bizonyos, hogy a Pingvin sorozat koncepciója is beáll a mostani trendekbe, azaz nem a már kiforrott gengszterfőnököt fogja bemutatni, hanem azt a zöldfülűt, akitől majd Gothamben egyszer rettegni fognak. Korábban Danny DeVito (Batman visszatér), illetve Robin Lord Taylor (Gotham sorozat) öltötték magukra a pingvin kinézetre hajazó öltönyt, utóbbi pedig egészen részletes jellemábrázolást kapott a hosszú évadok során.

Szerintetek mennyire elhamarkodott döntés a Warner Bros. részéről, hogy még a The Batman film megjelenése előtt már több kapcsolódó sorozatot is berendelt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.