Hirdetés

Előbb jön A hihetetlen család 2, késik a Toy Story 4

|

A Pixar változtatott kicsit a naptárán, amely az animációs filmek rajongóinak egy rossz és egy jó hírt jelent: aki A hihetetlen család folytatását szerette volna, az például örülni fog.

Hirdetés

Az Agymanókkal olyat alkotott tavaly a Pixar, amit nem egykönnyen tudnak felülmúlni, de nem is feltétlenül kell, elég, ha szórakoztató animációs filmeket készítenek, mi már azzal is beérjük. Márpedig jelenleg kettő folytatás is formálódik náluk, amire érdemes lesz odafigyelni.

Hirdetés

Már olyan régóta várjuk A hihetetlen család 2 elkészülését, hogy bele sem merünk gondolni, hogy másfél év múlva beülhetünk rá, pedig a Pixar menetrendváltozásának köszönhetően pontosan ez a helyzet. Brad Bird szenvedélyprojektje (az első részért Oscar-díjat nyert) ugyanis átkerült 2018. június 15-re, a Toy Story 4 korábbi premiernapjára, míg a játékhősök negyedik része megkapta a hihetetlen család következő kalandjának korábbi dátumát, a 2019. június 21-et. Ennek a cserének köszönhetően Bird filmjét egy évvel előbb kapjuk meg, ráadásul a zseniális Michael Giacchino dallamaival kiegészítve. 

Ami a Toy Story 4-et illeti, az első két felvonást jegyző John Lasseter visszatér rendezni (a Toy Story 3-at Lee Unkrich követte el), azonban az animációs film nem közvetlen folytatása lesz a trilógiának, legutóbb még "romantikus vígjátékként" jellemezték. A szkriptet Rashida Jones és Will McCormack írják abból a sztoriból dolgozva, amit Lasseter, Unkrich, Pete Docter és Andrew Stanton találtak ki. 

Jelenleg így néz ki a Pixar premiernaptárja: 

- 2017. június 16: Verdák 3
- 2017. november 22: Coco
- 2018. június 15: A hihetetlen család 2
- 2019. június 21: Toy Story 4
- 2020. március 13: Név nélküli projekt
- 2020. június 19: Név nélküli projekt

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.