Hirdetés

Pizzaimádó nindzsák a Nickelodeonon

|

Felturbózott animációval és akciódús kalandokkal érkeznek a Tini Nindzsa Teknőcök.

Hirdetés

A legújabb technológiával készült animációs sorozat első évada Amerikában közel 4 millió nézőt vonzott a képernyők elé, amellyel megdöntötte a Nickelodeon nézettségi rekordját, és amely az animációs műsorok nézettségét tekintve is hihetetlen eredmény. Az óriási sikernek köszönhetően a stúdió egyből berendelt még 26 részt, így a négy jókedvű nindzsa legújabb kalandjait még biztosan sokáig élvezhetik kicsik és nagyok egyaránt.

Az iTunes által 2012 legjobb sorozatai közé választott animáció korunk New Yorkjában játszódik, Manhattan ragyogó felhőkarcolóitól a szennyvízcsatornák sötét mélyéig követhetjük a négy mutáns teknős kalandjait. A történet szerint Szecska mestert és a négy házikedvenc teknőst egy titokzatos zöld anyag teríti be. Az így hat láb magas patkánnyá váló Szecska mester - attól való félelmében, hogy az emberek elpusztítják őket - a csatornában rejtőzik el a kíváncsi szemek elől és a négy emberszerűvé vált teknőcből nindzsát nevel. Jópár évvel később Leo, Mikey, Donnie és Raph magabiztos, önfejű tinikké és a nindzsucu nevű különleges japán harcművészet mestereivé értek. Hajlandóak szembeszállni akárkivel, ha a világ megmentéséről van szó, és ha a harc után, pihenés gyanánt, felfalhatnak néhány dobozzal kedvenc ételükből, a pizzából.

A kalandokban és akciókban bővelkedő új sorozat nem véletlenül ennyire népszerű világszerte, hiszen amellett, hogy az eredeti sorozat sajátos univerzumát tiszteletben tartja, kellően friss és főleg vicces ahhoz, hogy 2013-ban is működjön. Magyarországra idén január 20-án érkezik a négy hős teknőc, hogy egy újabb generáció kedvenceivé váljanak.


Tini Nindzsa Teknőcök magyarországi premier január 20-án 10.00 órakor a Nickelodeon műsorán!
/Nickelodeon/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.